Triggeripyörän kehä, omien mittojen mukaan

Triggeripyörän kehä asiakkaan toivomilla mitoilla. Hampaiden lukumäärä ja koko valittavissa vapaasti. Mahdollista tehdä myös esimerkiksi tasapainotusaukko, kevennys- ja pultinreikiä ym. tarpeen mukaan.


Triggeripyörää suunniteltaessa on huomioitava seuraavat seikat:

- Anturin tyyppi eli minkä suuruisen hampaan vaatii, jotta "näkee" kunnolla. Pääsääntöisesti Hall-anturi vaatii suuremman hampaan kuin VR-anturi.

- Anturin sijoitus; "lukeeko" anturi hampaan päätä vai sen kylkeä. Mikäli anturi lukee hampaan päätä, suosittelemme materiaalivahvuudeksi vähintään 8mm Hall-anturia käytettäessä.

- Moottorin sylinterien lukumäärä. Esimerkiksi Megasquirt-ruiskunohjausta käytettäessä on hampaiden lukumäärän oltava jaollinen sylinteriluvun puolikkaalla (eli esimerkiksi V8-moottoriin sopii neljällä jaolliset hammasluvut).


Kehät leikataan laserilla, joten leikkuujäljen laatu on hyvä ja toleranssi pieni. Siitä huolimatta suosittelemme keskireiän sorvaamista lopulliseen mittaan mikäli kehä keskitetään sen avulla. Samoin suosittelemme tarkastamaan asennuksen suoruuden sorvissa, ja mikäli anturi "lukee" hampaan päätä, suosittelemme sorvaamaan ulkokehän tarkasti pyöreäksi.


Leikattujen kehien hinnat alkaen 42€. Hinta riippuu materiaalivahvuudesta, pyörän halkaisijasta ja aukoista.


Ota yhteyttä sähköpostilla niin suunnitellaan juuri sinun projektiisi sopiva triggeripyörän kehä.42,00 €
Saatavilla yli 1 kuukauden kuluttua