MILLHILL PERFORMANCE

Millhill Performance on tuotesuunnitteluun ja ajoneuvojen viritysosien sekä lisävarusteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluu myös muiden metallituotteiden ja erikoisosien valmistus sekä käsin kaiverretut muistolaatat lemmikkieläimille. Tuotteiden ja osien valmistukseen emme tarvitse CAD-piirustuksia vaan asiakkaalta saadut ohjeet tai käsin tehty piirustuskin riittää.

Oman tuotannon ohella kaikki jälleenmyynnissä olevat tuotteet omaavat yrityksen arvojen mukaisesti korkean laadun, suorituskyvyn ja kestävyyden. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Suomessa oman verstaamme ohella paikallisilla osaajilla. Vastustamme kertakäyttökulttuuria ja halpatuotantoa - tavoitteenamme on, että tuotteemme suoriutuvat tehtävästään ensiluokkaisesti vielä vuosienkin kuluttua.

Yritys tuottaa ja valmistaa tuotteita myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Käytämme suunnittelussa monipuolista 3D-CAD-ohjelmistoa, jonka avulla suunnittelu on tehokasta ja mahdolliset ongelmat voidaan havaita ja korjata jo tietokoneen näytöllä. Nykyaikaiset koneet ja työstömenetelmät mahdollistavat hyvinkin uniikkien ja mittatarkkojen tuotteiden valmistamisen nopeasti ja kohtuuhintaisesti.

Vuonna 2020 perustetun yrityksen pohjana on vankka kokemus moottoriajoneuvojen rakentamisesta ja suunnittelusta ammatti- ja harrastepohjalta sekä vuosien työkokemus myös teollisuuden kunnossapidosta ja metalliteollisuudesta. Koulutukselta allekirjoittanut on kone- ja tuotantotekniikan insinööri, joka viimeisimmät vuodet on työskennellyt päätoimisesti mekaniikkasuunnittelijana.

Millhill Performance valmistaa ja myy ainoastaan tuotteita ja palveluita, joista se voi olla ylpeä. Laadusta tinkimätön yritys kestää myös hintavertailun - yksi sen tärkeimmistä tavoitteista onkin, että tuotteet ja palvelut ovat mahdollisimman monen henkilön ja yrityksen ulottuvilla .

Tervetuloa asioimaan verkkokauppaamme ja ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, mikäli sinulla on tarvetta erikoisosille tai muille palveluillemme.
Antti Myllymäki, yrityksen perustaja