CAD-SUUNNITTELU

Meiltä saat ammattitaitoista ja tehokasta mekaniikkasuunnittelua aina yksinkertaisista osista monimutkaisempiin osakokonaisuuksiin asti. Kokoonpanojen osalta laadimme myös tarvittaessa selkeät kokoonpano-ohjeet. Tarjoamme palveluita yksityishenkilöille, yrityksille ja teollisuuden tarpeisiin.

Suunnitteluohjelmistona käytössämme on monipuolinen Siemensin Solid Edge. Asiakkaille toimitamme piirustukset normaalisti pdf- ja dwg-muodossa sekä tarvittaessa 3D-mallit esim. STEP-muodossa tai 3D-tulostettaville osille STL-muodossa. Piirustukset voimme laatia suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.


CAD-PIIRUSTUKSET OMISTA PIIRUSTUKSISTA

Onko sinulla esimerkiksi projekti, johon tarvitset laserleikattuja/taivutettuja/koneistettuja osia, ja tarvitset CAD-piirustuksia niiden teettämistä varten?

Vai onko sinulla tarkoitus rakentaa itse vaikkapa kaiutinkotelo tai koiralle häkki?

Millhill Performancelta saat tarvittavat piirustukset omien mittojesi ja toiveidesi mukaisesti. Selkeiden piirustusten avulla valmistaminen käy nopeasti ja mahdolliset ongelmakohdat on ratkaistu jo tietokoneen ruudulla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten tavataan sanoa.

Lisäksi voimme valmistaa monenlaisia metallituotteita sellaisella laadulla ja hinnalla, ettei niitä ole kannattavaa "käsityökaluilla" itse tehdä.

Hinnoittelu tapauskohtaisesti kertapalkkiona. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@millhillperformance.fi ja pyydä tarjousta.

MEKANIIKKASUUNNITTELU 3D-CADILLA

Tarjoamme suunnittelua myös alkutekijöistä lähtien ilman, että sinulla tarvitsee olla vielä ajatusta, miltä lopullinen osa tai kokoonpano tulee näyttämään.

Voimme suunnitella niin yksittäisiä osia kuin monimutkaisempiakin kokoonpanoja. Suunnittelu tapahtuu tehokkaasti 3D-CAD-ohjelmistoa hyödyntäen vuosien kokemuksella. Lopputuloksena saatte yksityiskohtaisesti suunnitellun osan/osakokonaisuuden, joka on kustannustehokas valmistaa ja soveltuu käyttötarkoitukseensa. Suurin osa tuotteen valmistuskustannuksista ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa, joten hyvään suunnitteluun kannattaa todellakin panostaa.

Hinnoittelu tapauskohtaisesti kertapalkkiona, tuntiveloituksella tai provisiopalkalla. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@millhillperformance.fi ja pyydä tarjousta.